fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
16
april

BINGO

We sluiten 17 april een intensieve periode af voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Er is in deze periode van het thuisonderwijs enorm hard gewerkt. Complimenten voor  iedereen!
De leerlingen kwamen wekelijks bij het loket schoolwerk ophalen en hebben daar thuis enorm hard aan gewerkt. 
Leerlingen waren thuis gemotiveerd, zelfstandig en enthousiast aan het werk. TOP.
Gelukkig hadden we nog gezellig 'live' contact met de kinderen tijdens de raamgesprekken en de online hangout momenten. We missen de kinderen enorm.
Nogmaals een woord van dank aan de ouders: naast het thuiswerk elke dag de kinderen opvangen en begeleiden bij het thuiswerk. Een enorme klus. Dank voor jullie inzet en medewerking. In deze weken hebben we de verbondenheid met elkaar mogen ervaren. Dank daarvoor.
Nu is het vakantie t/m dinsdag 5 mei. Leerlingen hebben geen thuiswerk. Ouders hoeven geen werk uit te leggen en de kinderen te stimuleren tot actie. De leerkrachten zijn 'even' zonder hangout. Dus.... geen rekenen, taal en bijv. spelling.
Voor de leerlingen van de onder- , midden- en bovenbouw heeft CSG De Waard een BINGO-kaart ontworpen. Op deze kaart staan activiteiten die in de meivakantie kunnen worden gedaan: alleen of met elkaar. Niets moet, alles mag. 
We hopen dat iedereen de komende 2 weken (thuis) een goede vakantie heeft. Rust uit, houd moet en blijf gezond. Op 23 april krijgt u informatie over de periode vanaf woensdag 6 mei: zijn we nog dicht, gefaseerd open of helemaal open. We wachten met elkaar in spanning af. 

Vlog onderwijswethouder Huibert Steen

De meivakantie staat voor de deur. Ouders en verzorgers zijn nu al wekenlang niet alleen maar ouder en verzorger, maar ook thuisonderwijzer. Een hele nieuwe rol, naast vele andere rollen. Onderwijswethouder Huibert Steen heeft speciaal voor hen een boodschap op film gezet om al die nieuwe thuisonderwijzers een hart onder de riem te steken.

Bekijk de boodschap hier: https://youtu.be/JO3IlO5okBg