fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
21
juli

Musicaluitvoering: het was geweldig!

Op woensdagavond 17 juli heeft groep 7/8 in gebouw 'Prinses Juliana' te Klaaswaal de musical 'De beer is los!' opgevoerd. Na weken van oefenen moest het deze avond gebeuren!
De kinderen speelden geweldig en zongen erg goed. De musical heette: 'De beer is los!', maar deze avond ging groep 7/8 los.

Meer foto's zijn zichtbaar bij groep 7/8.

Het verhaal:

De ontsnapping van een bruine beer zorgt voor commotie in het bos. Er is paniek uitgebroken in het eenenvijftigbomenbos! Het vliegtuig van de Wildlife Rangers heeft per ongeluk allerlei kisten met wilde dieren boven het bos gedropt. Ze moeten snel teruggevonden worden voordat de dieren ontsnappen. En vergeet zeker de grote kist niet, want daarin zit Bruno: een gevaarlijke bruine beer! 

Ondertussen rollen de Survival Scouts onder leiding van Hanna Hopman hun slaapzakken uit voor een overnachting in hun clubhuis in het kleine bos. Maar of ze voorbereid zijn op wat komen gaat is zeer de vraag…

En dan is er nog de excentrieke kluizenaar Mordius Staal. Hij zoekt al jaren naar een goed excuus om alle bomen van het eenenvijftigbomenbos te kappen. Daarom geeft hij zijn handlangers (de Staalbrigade) de opdracht mee te helpen zoeken naar de dieren, maar bovenal elke boom die hun daarbij in de weg staat rigoureus om te zagen! 

De eerste bomen worden al snel geveld. Het voortbestaan van het bos is in gevaar. De Wildlife Rangers en de Survival Scouts komen in verweer. De strijd om het bos breekt los! Maar… er breekt nog meer los…: Bruno de Beer! Ren! Ren voor je leven!!!

Dank jullie wel:

We bedanken alle ouders voor hun medewerking. Dankzij hun hulp zagen alle kinderen er geweldig uit (passend bij hun rol). Een aantal ouders bedanken voor hun medewerking tijdens het oefenen van de musical, voor het schilderen van het decor en voor het maken van het programmaboekje, incl foto's. .
Natasja Westdijk bedanken voor de totale organisatie en de regie van het geheel naast de leerkrachten.