fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
16
december

Leerlingen maken kerstbakjes op laatste schooldag

Op dinsdagmorgen 15 december - de laatste dag voor de kerstvakantantie - hebben de leerlingen in de hal een kerstbakje gemaakt. De ouderraad zorgde voor het kerstbakje, de oase en een kaars. Spullen ter versiering hadden  de kinderen van thuis meegenomen. 's Morgens begonnen de groepen 3/4 en 1/2 met hun kerstbakje. Deze groepen werden daarbij geholpen door leerlingen uit groep 8. Dit vonden ze allemaal erg gezellig. 
Na de pauze en 's middags hebben de andere groepen een kerstbakje gemaakt.
Het maken van de bakjes verliep erg vlot en goed georganiseerd. Er werden door de kinderen erg mooie kerstbakjes gemaakt. Tussendoor werd natuurlijk naar kerstmuziek geluisterd. 
Groep 8 heeft 's middags een extra kerstbakje gemaakt. Dit kerstbakje hebben ze bezorgd bij ouderen in de nieuwe woningen naast de school. Deze mensen zijn dit jaar - in Coronatijd - verhuisd naar een nieuwe woning. Als blijk van medeleven hebben deze mensen van de kinderen van De Weerklank een kerstbakje gekregen. De ouderen stelden dit zeer op prijs en waren erg  blij met het kerstbakje van de kinderen.