fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
21
mei

Mees- en juffendag weer erg gezellig in alle groepen

Op vrijdag 21 mei vierden alle leerkrachten hun verjaardag in de groep. In alle groepen was het erg gezellig.
Alle lokalen waren versierd en veel kinderen waren verkleed. Binnen en buiten vonden diverse activiteiten plaats (het was gelukkig droog). 
De leerkrachten (en stagiaires) werden door de kinderen enorm verwend. Van alle leerlingen kregen de leerkrachten en stagiaires een cadeautje aangeboden. Sommige kinderen hadden zelf iets gemaakt, andere kinderen hadden een kaart geschreven met een persoonlijke boodschap (leuk!) Het was weer geweldig. Dank daarvoor
Het is voor de ouders en kinderen duidelijk dat veel leerkrachten dol zijn op chocola. 
In groep 8 is deze morgen veel aandacht besteed aan sport en spel. Na het uitdelen van de cadeaus m.b.v. een dobbelsteenspel ging de groep naar buiten en werd er gevoetbald op het veldje bij de tennisbaan. Aan het eind van de morgen werd in de gymzaal het spel 'De winkel van sinkel' gespeeld (een vorm van trefbal).
Tussendoor werd o.a. cake versierd met veel slagroom en snoep.
We kijken met de leerlingen terug op een erg gezellige morgen in groep 8.

In groep 6/7 hebben we in de gymzaal ‘10 tellen in de rimboe’ gespeeld, gepauzeerd met Mr.Bean, een sprookjesbingo en Weerwolven gedaan. Ook heeft Louise mooie stukken op haar klarinet laten horen.
We zijn erg verwend, de juf mag gaan oefenen met ukelele spelen! Erg origineel! Bedankt kinderen & ouders!

In groep 5 hadden de leerlingen ook een gezellige morgen. We hebben veel spelletjes gespeeld: snoepje-snoepje (zoals balletje-balletje), weerwolven en levend stratego. Natuurlijk kregen de kinderen ook nog een lekkere traktatie. Het was echt feest!