fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
juni

Groep 1/2: schoolreis naar Molenwaard

Na een week uitstel, door verplichte quarantaine, mocht groep 1/2 op woensdag 9 juni eindelijk op schoolreis naar Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. Na de laatste instructies vertrokken we om 9.15 uur richting onze bestemming. Toen we in het park aankwamen werden we eerst welkom geheten door Fien en Teun.
Daarna gingen de kinderen -met hun leiding- langs de verschillende dieren en activiteiten.
Om 12.00 uur kregen de kinderen patat met mayo. Na de lunch gingen de groepjes weer door het park met hun begeleider. 
Van koe melken, tractor rijden en vogels en andere dieren kijken tot bootje varen, pony of tractor rijden en tuinieren in de moestuin. Er was voor iedereen genoeg te doen! Aan het eind van de dag verlieten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma. Ze zijn nu een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun
De dag werd rond 16.00 uur afgesloten met een ijsje. Om 16.30 uur vertrokken we richting huis, waar we om 17.30 uur, na een voorspoedige  reis, aankwamen.
Mede door het geweldige weer (bijna te warm) en de goede sfeer onder elkaar kijken we terug op een zeer geslaagde schoolreis. We bedanken de vele begeleiders. Mede door hun inzet was het mogelijk deze dag op een goede en veilige manier te organiseren en uit te voeren! Bedankt, mede namens de kinderen.