fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
25
september

Geweldig schoolkamp groep 7/8 in Heino

Van 22 t/m 24 september hadden we ons schoolkamp met groep 7/8. De bestemming was -net als voorgaande jaren- Summerkamp Heino. We hadden alle dagen schitterend weer.
Het kamp stond veelal in het teken van sport en spel: voetballen in de sporthal, midgetgolf en zwemmen in het overdekte zwembad. Donderdag stond de gehele dag in het teken van de Challange Run met diverse klim- en klauteractiviteiten.
Op woensdag werd -na de busreis- gestart met een GPS-tocht waarin de leerlingen met een 'kompas' naar het kampadres moesten lopen. De kinderen werden hiervoor in 3 groepen verdeeld en liepen allen ongeveer 5 km.
Gelukkig verdwaalde niemand en kwam iedereen op tijd aan op plaats van bestemming. 
Het kamp werd vrijdag afgesloten met een bezoek aan attractiepark Slagharen. 
Donderdagavond was er de 'bonte' avond. Hieraan werd door alle leerlingen enthousiast deelgenomen. Er was playback en gitaarspel en o.a. een quiz en een goochelshow.
We hebben genoten van de kinderen! Mede door hun positiviteit en zorg voor elkaar kunnen we terugzien op een geweldig en zeer gezellig kamp. Het was KLASSE!

Meer foto's/filmpjes en bijzonderheden over de 3-daagse ontvangen de leerlingen/ouders binnenkort via meester Daan. We zijn benieuwd!