fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
3
december

Sinterklaas en de brandweer

Al heel vroeg was roetpiet op school aanwezig. In de schatkamer had hij de pakjes voor de leerlingen neergelegd en voorzien van een naam. Plotseling kwam hij in paniek naar buiten: de school stond in BRAND. De brandweer werd gebeld om de brand te blussen. Zij kwamen met haastige spoed. In de brandweerauto zaten sinterklaas en nog een tweetal roetpieten. Nadat de brand vakkundig was geblust kon het feest echt beginnen. In het speellokaal werd sinterklaas ontvangen door de groepen 1 t/m 5. Het was daar erg gezellig!
De groepen 6 t/m 8 bleven in hun eigen lokaal. Zij hadden voor elkaar een cadeau gekocht, voorzien van een gedicht. De cadeautjes waren veelal verpakt in een surprise. Er waren erg mooie surprises bij. Complmenten aan de kinderen!
We bedanken de ouderraad voor hun medewerking en inzet. Mede door hun uitstekende voorbereiding en betrokkenheid hadden we met elkaar een geweldig sinterklaasfeest. We bedanken Sinterklaas en de roetpieten voor hun bezoek aan onze school. We hebben hun aanwezigheid zeer gewaardeerd. Hopelijk tot volgend jaar.