fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
30
juni

Musical: Het goud van eiland Albatros!

Op dinsdagmiddag 28 juni heeft groep 7/8 deze musical in het speellokaal opgevoerd voor de andere groepen. 
De ‘echte’ uitvoering van de musical vond plaats op woensdagavond 29 juni in gebouw Prinses
Juliana in Klaaswaal. De musical begon om 19.30 uur en duurde ongeveer 5 kwartier. 
De leerlingen hebben hun rol ontzettend goed gespeeld en zongen de liederen met veel enthousiasme. 
Het was een waar genoegen deze kinderen te zien acteren op het podium. We zijn enorm trots op onze leerlingen!
De zaal van PJ in Klaaswaal zat vol ouders, familieleden en andere belangstellenden. Deze mensen hebben genoten van het spel van de kinderen. Het applaus was niet van de lucht!
We bedanken het licht en geluid voor de prima medewerking, het was allemaal super, en de ouders van de leerlingen voor hun hulp aan het geheel: het maken van attributen, het schilderen van het doek, het verzorgen van de kleding en het oefenen met de kinderen. Natuurlijk bedanken we ook meester Daan v.d. Pol voor al het werk dat hij de afgelopen maanden in de musical heeft gestoken.
We kijken allemaal zeer tevreden en met een bijzonder goed gevoel terug op Albatros!

INHOUD musical:
Op het eiland Albatros blijken gouden munten van een oude piratenschat te zijn opgedoken. Het kleine paradijselijke eiland wordt al snel overspoeld door allerlei bezoekers die hopen ook goud te vinden: schatzoekers, avonturiers, schipbreukelingen, maar ook dagjesmensen, klunzige piraten en andere bijzondere bezoekers stappen aan wal. Stuk voor stuk gaan ze enthousiast op zoek!

De gouverneur van het eiland, mevrouw Snow, ziet het met lede ogen aan: ze wil helemaal geen pottenkijkers, ze wil het goud voor zichzelf! Samen met archeoloog professor Zandkorrel zet ze een deel van het eiland af om daar ongestoord te kunnen zoeken. Overal zetten ze borden neer met ‘Wegwezen!’ en ‘Verboden toegang’. De snel ingehuurde bewakers, Hummer en Dodge, proberen iedereen op afstand te houden.

De plaatselijke horeca-eigenaar Danilo is daar echter niet van gediend. Hij runt een cocktailbar, beautysalon en kapsalon en probeert samen met Barry Beachboy juist zoveel mogelijk mensen naar het eiland te lokken om naar de schat te zoeken. Dit leidt tot chaos, een hoop gedoe en hilariteit. Wordt de schatkist van kapitein Goudbaard teruggevonden? En wie gaat er met de inhoud vandoor?