fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
23
december

Zeer geslaagde kerstwandeling in de regen

Op 22 december werd met elkaar het kerstfeest gevierd. Dit jaar was er een 'kerst'wandeling door het dorp. De leerlingen, hun ouders en overige belangstellenden liepen langs diverse scènes: het bevel tot inschrijving door keizer Augustus, het bezoek van de engel Gabriel aan Maria, Maria en Jozef op de ezel op weg naar Bethlehem, de inschrijving in Bethlehem bij de soldaten, de geboorte van Jezus in de stal achter de herberg, de herders in het veld en tenslotte de wijzen uit het oosten. 
We kijken, ondanks de regen, terug op een geweldige kerstwandeling. Iedereen heeft tijdens
de wandeling genoten van de verschillende scènes in het kerstverhaal. We bedanken alle figuranten voor hun medewerking en we bedanken de mensen die hun huis/schuur hiervoor ter beschikking hebben gesteld. Tot slot bedanken we ouders. kinderen en overige belangstellenden voor de vele positieve reacties na afloop.
PKN Nieuwland bedanken we voor het mogen gebruiken van De Munnik. Fijn dat kerk en school -in verbondenheid met elkaar- kerstfeest konden vieren. We bedanken het bedrijf Credion ZHE voor het sponsoren van de ezel bij Jozef en Maria.