fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
5
juli

Zomersluiting: Een nieuw begin!

Op woensdag 5 juli hadden we met elkaar de afsluiting van het schooljaar in de Dorpskerk van Westmaas.
Tijdens deze zomersluiting waren, naast de kinderen, veel ouders en grootouders aanwezig in de kerk. We bedanken iedereen voor zijn aanwezigheid en het meevieren van de afsluiting van dit schooljaar.
Het thema van de viering was: 'Een nieuw begin!'
Na de vakantie zitten veel leerlingen in een ander lokaal en bij een andere leerkracht. Groep 8 vervolgt het onderwijs op een school van voortgeezet onderwijs. Ook voor leerkrachten een nieuw begin: een andere groep of een andere taak bij ons of functie elders. We hebben in de kerk dus ook afscheid genomen van juf Eva.
(Meester Daan later in school).
Tijdens de sluiting stond het verhaal van Noach centraal: na de zondvloed begon God opnieuw met Noach en zijn familie: een nieuw begin. Natuurlijk werd met elkaar ook het lied van Noach gezongen. 
Tijdens de viering mochten enkele leerlingen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe schooljaar: 'Een nieuw begin! Het verhaal van 2 leerlingen staat hieronder: 

Fay:
Dit schooljaar was leuk want het was gezellig
Maar volgend jaar ga ik naar groep 7 en blijf ik mijn best doen
en dan wordt het vast ook een heel leuk jaar.

Zoe
Dit schooljaar was leuk, want ik heb veel vrienden en vriendinnen
maar volgend jaar ga ik naar groep 6 en blijf ik mezelf
en dan is het vast ook heel leuk.

Het was een gezellige viering waarop we in dankbaarheid terugkijken. We kijken ondanks de vele personele wisselingen gedurende dit schooljaar en (soms) het tekort aan (inval)leerkrachten met een positief gevoel terug op het afgelopen schooljaar. We gaan vol vertrouwen richting het nieuwe schooljaar: Een nieuw begin!.