fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
7
september

Schoolkamp groep 8 (woensdag)

Van woensdag 6 september t/m vrijdag 8 september zijn de leerlingen van groep 8 op schoolkamp geweest naar Summercamp Heino (bij Zwolle). Het weer was alle dagen voortreffelijk: geen regen en (te) veel zon.
De kinderen (en wij) hebben genoten van deze dagen. Een prima groep, die zich geweldig heeft gedragen. Het was een feest om met deze kinderen op kamp te gaan.

We vertrokken woensdag 6 september om 9.30 uur richting Overijssel. Na een plas- en eetpauze kwamen we om 13.00 uur aan in de omgeving van het kampadres. De leerlingen werden in 3 groepjes uit de bus gezet om vervolgens met een GPS naar de kamplocatie te lopen. Dit was een wandeltocht van 5 kwartier (ruim 5 km). Nadat alle groepen het adres hadden bereikt en de kamers waren ingericht mochten de leerlingen naar de sporthal. Hier werd door een aantal leerlingen een poosje gevoetbald. De anderen hadden 'vrije' tijd voor het oefenen van de bonte avond, voor het verkennen van de omgeving of om te chillen. 
Na het eten kon weer worden gevoetbald in de sporthal of kon midgetgolf worden gespeeld. Na een glaasje drinken en een 'neger'zoen werd vervolgens in het donker, in het bos, levend stratego gespeeld.
Daarna werd deze mooie dag afgesloten met drinken en een zakje chips. Om 01.30 ging ook voor de leiding het licht uit.