fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
september

Schoolkamp groep 8 (donderdag)

Op donderdag hadden de leerlingen vanaf 10.00 uur de Challange Run.
Tijdens de Challenge Run maakten de leerlingen in groepjes kennis met allerlei outdoor activiteiten.
Activiteiten die hier bij hoorden, waren o.a. de klimtoren, de trapezesprong, de bikesteppers, boogschieten en het kanovaren. De leerlingen werden tijdens veel activiteiten uitgedaagd tot goed samenwerken en communiceren.
De groep heeft ervaren dat ze soms meer durven dan ze vooraf dachten en hebben in groepjes erg goed samengewerkt. De kinderen hebben genoten. Bij onze leerlingen waren de kano's en de fietsen, waarbij je achteruit moet trappen, de 'blikvangers'. Na deze sportieve activiteiten konden de kinderen een uurtje afkoelen in het overdekte zwembad, dat we voor hen hadden gereserveerd.

Na het eten hebben met de kinderen het spel 'Weerwolven' gespeeld. Daarna konden de kinderen een poosje oefenen voor de bonte avond en/of hun kamer (tas) alvast een beetje opruimen. Om 21.15 uur zijn we begonnen met de 'bonte' avond. Alle kinderen hebben minimaal aan een activiteit deelgenomen. FIJN! Er was muziek, dans en toneel en o.a. goocheltrucs. Een avond vol afwisseling. Het was erg gezellig. Nadat we een videoboodschap hadden ingesproken voor meester Mitch, gingen de kinderen om 0.00 uur rustig naar bed. Het was daarna erg snel, erg stil... Morgen om 7.45 uur ontbijt!