fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
november

Informatieavond VO-scholen Hoeksche Waard op De Weerklank

Op woensdagavond 8 november jl. was er een voorlichtingsavond met het voortgezet onderwijs. Tijdens deze avond hebben de 4 VO-scholen van de Hoeksche Waard een (korte) presentatie gegeven over hun school, waarna de mogelijkheid bestond vragen te stellen. Voor deze avond waren de leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van beide scholen: Vlashoek en Weerklank uitgenodigd.
De avond werd geopend door  een docent van de Willem van Oranje, daarna volgden de docenten van Yuverta, het Hoeksch Lyceum en het Actief College. Ouders en leerlingen werden uitvoerig geinformeerd vanuit de scholen. Op het digibord waren leuke inkijkjes vanuit de scholen te zien. De avond zal startte om 19:00 uur en vond plaats in het speellokaal. De avond werd om ong. 20.30 uur afgesloten, waarna ouders en kinderen nog in gesprek konden met de verschillende VO-docenten. De avond is zeer goed bezocht en ook de leerlingen hebben zeer aandachtig geluisterd (moesten lang stil zitten).
We kijken zeer tevreden terug op deze avond. Leerkrachten van het VO vonden het bijzonder leuk en interessant het verhaal te horen van de collega's binnen de Hoeksche Waard. Al met al voor iedereen een zeer geslaagde en boeiende avond.