fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
3
juli

Zeer geslaagde mees- en juffendag

Wat was het vandaag een leuke dag in alle groepen. We vierden de verjaardag van alle juffen en meesters.
Alle leerkrachten zijn ontzettend verwend met leuke cadeaus, lieve kaartjes en mooie tekeningen. We zijn daar  ontzettend blij mee. Dank jullie wel!! 
groep 1/2: 
De kinderen hebben een gezellig circuit gedaan met leuke opdrachten zoals bingo, cake versieren en een medaille maken. Ook de stoelendans mocht niet ontbreken natuurlijk.
Verder hebben we lekker chips gegeten en een pakje drinken gedronken. We einidgden de dag met een lekker ijsje.
Aan het einde van de dag werden de juffen og een keer verrast door de kinderen van groep 2. Ze hadden een leuk afscheidscadeau voor de juffen gekocht. Drie grote bloemen, die we buiten op kunnen ophangen en waarop we kunnen tekenen met stoepkrijt. Wat een goed idee!! We willen alle ouders en kinderen van groep 2 heel hartelijk bedanken voor dit mooie, originele cadeau.
groep 3:
Wat genieten de kinderen en juffen van deze geweldige juffendag. Het weer mag de pret niet drukken. We vermaken ons met allemaal leuke spelletjes in het lokaal en in de school. 
groep 4/5:
We hebben een hele gezellige feestdag gehad vandaag. We speelden bingo met leuke prijsjes, ganzenbord op een grote speelmat, ra ra ra wie ben ik? en we hebben getekend/geknutseld en film gekeken. Als traktatie een lekkere chipsketting en een cakeje versierd. Kortom: echt feest! 
groep 6/7: We hebben gisteren echt een feestje van gemaakt met pizza's en een film.

groep 8: Met elkaar hebben we een topdag gehad!