fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
10
juli

Gewoon super!

Op woensdagavond 10 juli voerde groep 7/8 de musical Gewoon Super! op voor hun ouders en overige belangstellenden in gebouw Prinses Juliana in Klaaswaal. Na weken oefenen vond deze avond de finale-uitvoering plaats. Wegens de EK-voetbal begon de avond om 18.30 uur. De kinderen zongen en speelden fantastisch.
Het musical heette 'Gewoon Super!',maar ook de leerlingen van groep 7/8 waren deze avond 'Gewoon Super!'. iedereen heeft genoten van het spel en het enthousiasme van de leerlingen. Na afloop kregen de leerlingen een bloem aangeboden en meester Mitch een bos bloemen voor de begeleiding van de kinderen in de afgelopen weken.
We bedanken Arjen en Jasper Hordijk voor hun medewerking. Daardoor hadden we weer prima licht en geluid.
De ouders bedanken we voor het opruimen van de stoelen en materialen na afloop van de voorstelling. Hierdoor kon iedereen op tijd naar huis voor de wedstrijd Nederland-Engeland.
U kunt de musical terugkijken via youtube via de volgende link:

https://youtu.be/LC6-WhNUWaQ

Het is beslist de moeite waard!

In het kort:

Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon SuperHet lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan. Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.

Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de YouTubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?

Hoe dit afloopt, maak je mee in de afscheidsmusical Gewoon Super, die gaat over gewoon zijn wie je bent. Want dat is super. Gewoon super.